• darkblurbg
    MediSchoon

09-10-2018

Kom ook naar het FestiVitaal in Heerenveen en win een MediSchoon prijs

Zondag 28 oktober staat MediSchoon op het FestiVitaal in Heerenveen. FestiVitaal is een initiatief van De Friesland Zorgverzekeraar. MediSchoon staat tijdens het FestiVitaal op de gezondheidsmarkt. Op de gezondheidsmarkt kun je terecht voor informatie, advies en een goed gesprek. Kom naar de MediSchoon stand en vul de MediSchoon-quiz in, dan maak je kans op een MediSchoon prijs!

 

Waar? Recreatiegebied de Heide Heerenveen

Wanneer? Zondag 28 oktober van 10.00 - 16.00 uur

Gratis Toegang

 

FestiVitaal: het gezonde dagje uit!

Kom kijken, doen, beleven, proeven en vooral genieten!
Op 28 oktober organiseert De Friesland samen met partners FestiVitaal. Hét beweeg & doe festival voor jong en oud in Heerenveen. Een dag boordevol activiteiten die in het teken staan van een gezonde en vitale leefstijl. Er is van alles te doen en te beleven op gebied van natuur & gezondheid, voeding, muziek & dans, beweging & sport en fun voor kids.

Boordevol activiteiten voor jong en oud
Geniet van spetterende optredens van Iris Kroes en Jelle B, ga op avontuur met boswachter Arjan Postma, laat je informeren op de gezondheidsmarkt en trakteer jezelf op heerlijke hapjes bij verschillende foodtrucks op het festivalterrein. Maar dat is nog niet alles! Uitdagende clinics, demonstraties, boeiende sprekers – je komt oren en ogen tekort. En de kids? Zij vermaken zich perfect tijdens dans- knutsel- en kookworkshops, de hindernisbaan, kinder-yoga, scouting en ga zo maar door.

Waarom organiseert De Friesland FestiVitaal?
De Friesland gelooft dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond, vitaal en gelukkig te leven. De ambitie is dan ook om van Friesland de gezondste en meest vitale ‘mienskip’ van Nederland te maken. De Friesland werkt veel samen met partners en ontwikkelen samen met hen tal van activiteiten, zoals FestiVitaal. Een festival dit in het teken staat om mensen te inspireren hoe ze kunnen werken aan hun eigen vitaliteit en gezondheid.

Meer weten over FestiVitaal en wat je kunt verwachten? Ga naar www.festivitaal.nl